Sdr. Grønkær | Mad-ud-af-huset i Holstebro, Lemvig og Struer

SDR. GRØNKÆR

Book overnatning i Vestjylland

Bed & Breakfast

Savner du en pause fra hverdagens stress og jag, så tilbring tiden i vores charmerende Bed & Breakfast på Sdr. Grønkær. Her kan du opleve den landlige idyl, hvor du er tæt på dig selv, dyrelivet, naturen og roen.

Bed & Breakfast i Vestjylland

Overnat i vores renoverede Stald, som nu også fungerer som ferielejlighed. Her er plads til den store familie eller en gruppe venner på op til 8 personer. Du får hele 120m2 for dig selv, uanset om I er to eller flere.
 

Lejligheden er indrettet med respekt for stedet og dets historie, med trægulve i alle soveværelser og en brændeovn i stuen, der giver en hyggelig og afslappende atmosfære på kolde vinteraftener. Nyd aftensolen i din egen have eller tag en gåtur rundt på ejendommen.

 

Du har mulighed for at bestille en lækker morgenmad, bestående af æg, ost, pølse/skinke, marmelade eller honning, skyr med musli, hjemmebagte boller og rugbrød samt kaffe eller te. Vi er altid opmærksomme på allergi og andre specielle ønsker, så du kan nyde din morgenmad uden bekymringer.
 

Priserne er meget overkommelige, med 700 kr. for hele ferielejligheden til 2 personer og ekstra opredning til 75 kr. pr. person.


For 60 kr. pr. person kan du også nyde vores morgenmad, og vi har ekstra opredning til børn og spædbørn til 75 kr. pr. seng.
 

Book din overnatning nu ved at kontakte os via vores kontaktformular nederst på siden eller giv os et ring på 20160676 for at høre om ledige datoer.

Billeder af vores Bed & Breakfast

Få et glimt af landlig idyl og autentisk charme i vores Bed & Breakfast gennem billederne i galleriet herunder.

Oplev charmen, dyrelivet, livet på landet og hyggen når I overnatter i vores Bed & Breakfast!

Overnatning i Vestjylland

Book B&B

Kontakt os hvis du har spørgsmål, specielle ønsker eller for at få rabat ved flerdags-leje.